Konferens- och festmenyer

Komponera din egen meny från vårt urval av välsmakande rätter hos Furubodas restaurang i Yngsjö.

Uppställda via kaffekoppar

Förslag på menyer

Komponera din egen meny från vårt urval av välsmakande rätter.

Menyförslag

Förrätter

  • Österlenröra på kavring
    Räkor, varmrökt lax, äpple smaksatt med citron och wasabi
  • Rökt vildgåsbröst från Vattenriket à la carpaccio
    med pepparrotsglace och grön sparris

Varmrätter

  • Ugnsbakad lättrimmad torskrygg på smörslungade primörer med pepparrot och skirat smör
  • Smörstekt kummelfilé med palsternackspuré och en lätt rödvinskaramell
  • Helstekt fläskfilé, stjärnanisdoftande kött tillsammans med provencalska grönsaker
  • Majskycklingbröst ugnsbräserat med dijon och soltorkade tomater, en gräddig vinsås till
  • Helgrillad oxfilé med säsongens rostade grönsaker och rödvinssås med doft av örter (tillägg 29 kr/portion)

Desserter

  • Vår Crème Brûlée med en bärchutney (mer behövs inte)
  • Chokladmousse med marinerade jordgubbar och grädde
  • Äppelpaj från Österlen, glutenfri eller inte, ni bestämmer

Priser

  • Trerätters middag: 350 kr/person
  • Tvårätters middag: 290 kr/person
  • Varmrätt: 205 kr/person

Ladda ner

 

Kontakta oss för mer information och beställning