Månadsgivande

Bli månadsgivare - ett enkelt sätt att stödja Furuboda! Genom månadsgivande kan vi tillsammans minska på administrationen så att pengarna går direkt dit de behövs som bäst.

En leende ung man i blå huvtröja

Bli månadsgivare på Furuboda

Som månadsgivare skänker man en gåva till Furuboda en gång varje månad via autogiro. Månadsgivarna är viktiga för Furuboda för flera anledningar. Administrationskostnaden för att hantera gåvan hålls nere, då gåvan överförs automatiskt varje månad via autogiro. Ett fast belopp på gåvan varje månad gör att vi kan budgetera för vår verksamhet och planera vårt arbete. Det är också ett enkelt sätt för givaren att stödja verksamheten. Som månadsgivare kan du när som helst ändra sitt belopp som du skänker genom att kontakta Furuboda eller din bank.

Bli månadsgivare nu!

Klicka här för att bli månadsgivare och stötta Furubodas arbete för allas rätt till utbildning och delaktighet i samhället. Du har valt det mest effektiva sättet att stötta vårt arbete och vi använder din månadsgåva där den behövs allra mest.

Om du önskar kan vi i stället skicka en blankett till dig via mejl eller post, kontakta i så fall Kristoffer Tingbacke, se kontaktuppgifter nedan, så får du mer information och anmälningsblankett.

Tack så mycket för ditt stöd!

Kontakt för mer information och anmälningsblankett